God fortsättning


Hoppas ni haft en bra jul. Nu är det snart slut på detta år och såhär på årets näst sista dag har vi återupptagit en garagehobby... Skotrarna har fått lämna garaget och gett plats åt (enligt mig) roligare grejer. :) En aktivitet som legat vilande några år.

Sist vi spelade var det ett par stycken som knappt nådde över bordskanten. :)


Vi började lite lugnt ikväll men jag gissar att det kommer bli hårda fighter framöver.

Är någon sugen att utmana så är det bara att komma bort. :)

Önskar alla ett gott slut på detta år och ett gott nytt.


Granen - The movie


Skulle lätt kunna göra en film av granbestyret här hemma och jag skulle bli filmens hatobjekt nummer ett. Kan nästan (bara nästan) erkänna att jag är alldeles tokig när granen ska kläs.

Kan inte riktigt hundra säga varför jag blir smått galen men jag har nog nån sorts fobi att granen ska bli överklädd på nåt sätt. Tänk er två pyntglada barn och lägg därtill en karl som ska blanda sig i så förstår ni att jag
 blir uppihejsan. :) 


- Kolla där, där skulle det suttit ett ljus. Det ser alldeles för tomt ut.

- Hallå, nu hänger det två kulor alldeles uppi varann där!

- Nej nej nej, inte dom kulorna.

- Inte glittret sådär.

-Nu räcker det med grejer, ge er nu.

- Hörde ni, inget mera nu!


Hur som helst så brukar det ordna sig till slut och jag tror att alla brukar bli ganska nöjda. Hoppas det iallafall. Familjen ska ha en stor eloge som står ut med mig iallafall, det är ett som är säkert.

Såhär blev resultatet detta år





 
Hade en mysig kväll med glögg och pepparkakor och jag kan rekommendera Ädelost Päron för er som inte provat den.




Jul


Jag är ingen julig människa, beundrar alla som orkar hålla på med allt som hör julen till från bak till superpyntade hem. Här blir det minimalt med pynt men hembakat eftersom jag har en svärmor som förbarmar sig över oss. Det tackar man för.

En gran har vi alltid och i år är det svärfar som fixat den. Den är inte så stor och det passar alldeles utmärkt eftersom vi ska ha den i köket i år. Vi har köpt en möbelgrupp till vardagsrummet så därför finns det inte plats där den brukar stå. 

Låter kanske lite udda med granen i köket men jag återkommer med bild när den är klädd och klar. :) Tror de kan bli mysigt faktiskt.

Nästan alla julklappar är fixade, skönt.

Själv önskar jag mig en tidsmaskin...Gud vad häftigt de skulle va. Finns många stunder man skulle vilja uppleva igen, vissa ganska nära tillbaka i tiden...


Andra lite längre tillbaka...




Vilka stunder skulle ni spola tillbaka till? Visst skulle det vara kul om det gick?



Riktigt skoj!







RSS 2.0