And the winner is...


...morsan igen. Känns såå jäkla bra. 

O mina motspelare ville inte va med på bild.  :) 
Ha ha ha. Dom får väl bryta ihop o komma igen en annan kväll. :) 
Familychampionship in Den Försvunna Diamanten


Började verkligen inte bra... Sen tog de sig rejält... Spurtade järnet till Kairo o kammade hem förstaplatsen. :) 

Nu till gren nummer två... Fia med knuff. Överraskning


Nu blir det glöggprovning i helgen... När jag kom hem igår kväll möttes jag av denna överraskning i köket. Tack snälla Johanna. :) 
3:e advent


Drygt en vecka kvar till jul o jag har hyfsat koll på läget med julklapparna tycker jag. Skönt. Lite sämre koll på julstjärnan jag köpte för ett tag sen, den börjar nämligen tappa de röda bladen. Dåliga blommor nu för tiden (för det kan väl inte va mitt omhändertagande det är fel på...??).Och el har vi, det är man tacksam för. Lider verkligen med alla där ute som på ett eller annat sätt drabbats av Ivar Stor-Ivar Ivarssons framfart. Känner flera som fortfarande är utan både ström och vatten sen i torsdags. Hoppas det ordnar upp sig för er snart. Vädergudarna är inte nådiga när dom är på dåligt humör. 

Igår var vi på julbord med firman och det bjöds på god mat och många skratt. Jobbar verkligen med härliga människor och att få träffas utanför jobbet med alla plus respektive är superkul. 


Denna krans fixade jag till ikväll. Tänkte först hänga ut den på ytterdörren men det lutar mer åt att den blir kvar inne nånstans tror jag. 

Ha en bra vecka! 


Riktig bagare


Eftersom jag är klassförälder så har det hamnat på min lott att fixa 50 lussebullar. 
Man är ju nästan som en riktig bagare vill jag påstå. O då menar jag INTE att det blir ett perfekt resultat utan tiden på dygnet jag bakar. :) 

Vet inte vad som hände med fjärde plåten nyss, verkar som nån böldpest slagit till. Bäst att klubba till lite åt återstående bullar så dom blir snyggare.  
När allt är avsvalnat så hamnar dom i frysen o tas fram på torsdag då dom ska serveras på Emmys luciafirande på skolan. Hoppas dom blir goda så dottern slipper skämmas för morsan. :)


Pepparkakscupcakes med saffransfrosting


Det var tänkt att det skulle bakas pepparkakscupcakes med saffransfrosting ikväll men det blev inte riktigt så. 

En liten grej kom emellan. 

En jä-la gratiskupong i veckotidningen Allers. 

Stannade på ICA i Stöde med siktet inställt på att köpa saffransarom men ICKE. Tomt på hyllan!! Tydligen hade det funnits en gratiskupong i Allers och alla tanter hade vallfärdat till ICA för att inkassera en saffransarom alldeles GRATIS vare sig dom hade bruk för den eller inte med den påföljden att jag blev utan. 

Jag bitter? 

Nähä, inte ett dugg va... 

Ja ja, nu blev det pepparkakscupcakes men en naturell frosting istället. 

Blir kanon tillsammans med en kopp java i soffan framför Morden i Sandhamn. 

Trevlig kväll! 

RSS 2.0