Grattis alla trogna!!

 
Sådär ja, det blev ju vinst på Lotto och det ska som utlovat delas med mina läsare. :)
 
Ingen storvinst direkt...
 
Ha ha ha, det räcker PRECIS till alla. :)
 
Kom förbi på en kopp kaffe och hämta eran krona ni som är gulliga och besöker min blogg.
 
Hoppas helgen varit bra och att ni är laddade för en ny vecka.
 
 
Ha det gott!
 
 
 

Nu jäklar!!

 
Lördag och Lotto med drömvinsten på 165 miljooooooner. Jag brukar sällan spela men nu är man med på några rader här och där.
 
Spännande.
 
Håll tummarna. Vinner jag mycke ska ALLA trogna bloggbesökare få en slant. (Bra försök att höja statistiken på antal besökare va?) Hi hi.
 
Här kommer vinnarraden:
 
 
Trevlig helg vänner!
 
 

Blåa fingrar o gröna skor


Har varit i Stockholm i helgen på Formexmässan och köpt in en massa snygga saker som vi ska sälja på jobbet.

Efter en supertrevlig helg fick man en energikick så efter att jag kom hem så har jag både klippt gräs, bakat och kört in ved.

Nu är den stora frågan om man redan imorrn ska avslöja för chefen hur mycket pengar vi gjort av med eller om det får vänta... :)

 


En häftig väska


Det kom in en kund häromdagen med en cool väska. Blev bara tvungen att fråga om jag fick ta ett kort.

Har en jeanskjol jag aldrig gillat o funderar nu på om jag ska göra en väska av den. Ska hitta nåt snyggt tyg som passar till först.


Bilbingo


Ikväll provar barnen o jag lyckan på bilbingon i Stöde.


Diskat så ryggen nästan gick av


Hatar när grejer går sönder eller inte funkar som dom ska. Helt onödigt har det blivit nåt läckage nere i diskbänksskåpet så tills vidare går det ej att använda diskmaskinen pga risken att göra skadan värre.

Fick ta med disken till tvättstugan o diska den där. O just idag råkade jag glömma bort att tänka med hjärnan utan alla smaklökar och sugna tarmar bestämde att det skulle göras god middag där typ ALLA prylar i ALLA skåp användes.

Och som om inte de vore nog...så tog jag o bakade lite också. (Vilket jag nästan aldrig gör.) Mindre fiffigt när man sedan fick stå som en ostkrok o diska. Nu är det så synd om mig så eventuellt måste man kanske trösta sig med ett nytt kök. :)




D I Y

 
Do It Yourself. Jag har gjort en egen ljuskrona. :) För några månader sen fick jag ett presentkort på BOOM av några goda vänner. När jag besökte butiken och såg några "flasklyktor" fick jag en idé vad jag kunde göra av dom.
Fick sju stycken för presentkortet, precis vad jag behövde.
 
Hade en gammal bricka hemma, köpte kedja på Östins järnhandel och sprayfärg på jobbet.
 
 
Här är resultatet...
 
 
 
 
 
Det är såå himla kul när man får en idé och det blir som man tänkt sig.
 
Nu är det full fart mot helgen som ska bjuda på både 20-årskalas och 50-årsfest.
 
 
Trevlig helg vänner.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fikarummet på jobbet

Ny gardin som jag sytt själv. Ny tavlor och ny klocka. Tavlor och klockor finns att köpa på Loftet på Ålunds. :) 59:- för en tavla o 199:- kostar klockan.


Back in business

Sådär ja, då va dom lata dagarna slut och dags att köra igång med vardagen igen. Har haft tre bra semesterveckor förutom att de gick alldeles för fort. Har jobbat drygt en vecka nu o de känns helt okej. Jag gillar ju mitt jobb bortsett från 60+ gubbarna som ska pruta så ögonen blöder. Idag fintade jag bort två såna. :) Imorrn ska jag styla om lite i fikarummet, har sytt en gardin ikväll o sen har vi fått in lite nya saker som jag tänkte sätta upp där också. Återkommer med bilder när det är klart.


RSS 2.0