Bettans limpa

 

Detta goda bröd heter i min receptbok "Bettans limpa" eftersom jag fick det av min systers gamla arbetskamrat Bettan. 

Det ligger väl inte i topp på Nyttiga listan men däremot på Smarriga listan. 

Tycker absolut att ni ska testa detta, väldigt enkelt och gott. 

BETTANS LIMPA

2 dl vetemjöl
2 dl rågsikt
1 dl farinsocker
1 msk brödkryddor
1 msk kanel
2 tsk bikarbonat
0,5 tsk salt
1 tsk ingefära 
0,5 påse apelsinskal 
1 dl ljus sirap
2 dl filmjölk

Rör ihop allt o lägg i en smord form. 

175 grader, 50-60 minuter i nedre delen av ugnen. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0